George Overmeire's Website
The Art of Life is dying young....as late as possible!

Behalve muziekdocent ben ik ook koordirigent, een combinatie die wel vaker voorkomt.

Er is een tijd geweest dat ik iedere avond een koor had, waaronder een kerkkoor en dus ook op zondag aan de bak mocht. Maar toen gaf ik maar één dag per week les en voelde mij hoofdzakelijk korenboer. Later is die verhouding omgekeerd en dirigeerde ik nog slechts twee koren. Wel koren waarmee eer te behalen viel: Vocal Group Kwasi Kloos en renaissance-kamerkoor: Vox Antiqua.

Toch is in de loop der jaren mijn plezier in het dirigeren afgenomen en zo heb ik in 2017 het besluit genomen mijn dirigeerstok aan de wilgen te hangen, wellicht tijdelijk. Op dit moment houd ik mij na als musicus hoofdzakelijk bezig met componeren, zowel traditioneel (met noten, dus) als elektronisch. Daarover op een andere pagina.


Mijn activiteiten als koordirigent staan beschreven op een aparte website: Giorgio Productions. Deze website ligt momenteel dus stil, aangezien er op dit gebied momenteel geen activiteiten zijn.

De naam is ontstaan uit een ver-italianisering van mijn naam; hoofdzakelijk als een grapje, toen ik met de koorarrangementen professioneel de markt opwilde. Dat heb ik achteraf niet gedaan en dat is maar goed ook: ik wil(de) uitsluitend voor mijn eigen concertpraktijk arrangeren en componeren, om te voorkomen dat ik meer tijd moet besteden aan juridisch gesteggel over rechten dan aan mijn creatieve werk.©Francis de Bruijn


Sing like there's no one listening; 

Dance like there's no one watching; 

Love like you'll never get hurt; and, 

Live like there's Heaven on earth.